Cadeaupakket voor de bourgondiër

Het pakket voor de bourgondiër!

Hi levensgenieter, wij snappen jou helemaal! De deur staat voor familie en vrienden altijd open, voor een gezellig en goed gesprek. Je houdt wel van drankje en een hapje. Wanneer je een feestje geeft, stop je veel tijd in de voorbereiding en is eigenlijk niets overdreven. Kleine maaltijden, dat ken je niet. Je geniet van het leven en het leven is één groot feest, perfect levensmotto en houd deze alsjeblieft vast, laat alleen ons koffiepakket er deel van uit maken! 

stap-1-persoonlijkheidstest

Stap 1

Doe onze persoonlijkheidstest en ontdek welke koffie het beste bij jou past.

stap-2-productenlijst

Stap 2

Kies in jouw categorie de producten die je wilt gaan bestellen voor het koffiepakket.

stap-3-doorlink-bol

Stap 3

De diverse producten zullen je doorlinken naar Bol.com. Voeg ze toe aan je winkelmand en je bent klaar!

stap-4-geniet-koffie

Stap 4

Na het afronden van de bestelling kun jij gaan genieten van de koffie. Gegarandeerd passend bij jou!

Product 1:

Kies één van de twee melkopschuimers​

Philips Senseo - Melkopschuimer -
€53,99

Deze Philips Senseo melkopschuimer staat gegarandeerd voor goede opschuimmelk, stevig en zacht. Je latté was nog nooit zo lekker. Wacht niet langer en bestel hem nu direct

Ad Hoc -(handmatige) melkopschuimer - €31,37

Besteed je liever net wat minder? Kies dan voor deze handmatige melkopschuimer van Ad Hoc. Ook deze maak je lekkere opschuimmelk voor je latté Genieten voor net iets minder!

Product 2:

kies je favoriete latté macchiato glazen

Leonardo Solo glazen - €15,50

Deze latté macchiato glazen van het merk Leonardo zijn uitermate geschikt voor dagelijks gebruik en zijn vaatwasser bestendig. Inclusief bijhorende lepels! Het latté macchiato glas met net dat beetje extra!

Leonardo glazen (onbedrukt) - €11,-

Ben je geen fan van de hiernaast afgebeelde bedrukking op de latté glazen? Kies dan voor deze onbedrukt glazen, tevens van het merk Leonardo. Wederom inclusief lepels! kwalitatief en stijlvolle glazen!

Persoonlijkheidstest

Mocht je de persoonlijkheidstest voor een vriend of vriendin hebben ingevuld, dan kan dit resultaat jouw persoonlijk niet aanspreken. Maar niet getreurd, het past waarschijnlijk wel degelijk bij die persoon. 

Ben je het toch niet helemaal eens met de uitslag van de test nu je dit bovenstaande stuk hebt gelezen? Klik dan hier en doe de persoonlijkheidstest opnieuw. Misschien ben je niet helemaal eerlijk geweest tijdens het beantwoorden van de vragen. Maar wat vaker voorkomt is dat jij jezelf enorm onderschat! En ben jij wel degelijk een bourgondiër!

Top
Follow by Email
Facebook
Facebook
Instagram