Cadeaupakket voor de bewuste

Bewuste koffie voor u!

Gefeliciteerd u heeft onze persoonlijkheidstest volbracht of u bent zonder deze test op deze geweldige pagina terecht gekomen! Door onze test in te vullen zijn wij erachter gekomen dat u bewust bent. De bewuste koffie die wij aanbieden is duurzaam geproduceerd en streeft naar een balans tussen mens, milieu en economie! Hieronder is nog een keer beschreven hoe jij een koffiepakket samenstelt. 

Hoe creëer ik mijn koffiepakket?

Doe onze persoonlijkheidstest om er achter te komen wat voor type jij bent! Twijfel je nog of je wel bij de goede categorie zit? Doe dan hier onze test opnieuw!

Kies onder deze sectie de producten die je wilt gaan bestellen voor jouw koffiepakket.

De diverse producten zullen je doorlinken naar Bol.com. Voeg ze toe aan je winkelmand en je bent klaar!

Na het afronden van de bestelling kun jij gaan genieten van de koffie. Gegarandeerd passend bij jou!

0
Al 293 bezoekers hebben een bewust koffiepakket gecreëerd !

Selecteer jouw producten:

Kies je duurzame koffiebeker:

Zuperzozial Raw Earth Reisbeker - Meerdere kleuren

Als je met haast de deur uit gaat is de Cruising Travel Mug van Superzozial ideaal. De milieuvriendelijke siliconen antislip grip zorgt voor een goede houvast tijdens het drinken van een beker koffie of thee. De beker is gemaakt van natuurlijke materialen zoals bamboe en maïs. Bovendien 100% biologisch afbreekbaar en verrassend duurzaam.

Point-Virgule Coffee Reisbeker - Bamboevezel - deksel en anti-slipband - 500 ml

Geniet thuis, maar vooral onderweg van je koffie of thee, met deze duurzame reisbeker van Point-Virgule. Ideaal voor in de auto of op kantoor. De beker is gemaakt uit ecologisch bamboevezel. Dankzij de silicone anti-slipband ligt de beker gemakkelijk in de hand. 

Bepaal je koffie:

duurzame koffiebonen

Simon Levelt Proefpakket Espresso biologische koffiebonen - 3 x 1000 gram

Drie soorten biologische koffiebonen uit de Espresso Barista lijn van Simon Lévelt: - Corazon: rond & aromatisch - Originale: vol & intens - Allegro cafeïnevrij: stevig & aromatisch

espresso-koffiebonen

Topkwaliteit Espresso Bonen

Een temperamentvolle espresso met een goed opgebouwde complexiteit van intense en stevige smaken, verlicht door amberkleurige tinten met een delicate crèmelaag. Bewuste keuze!

Kies je koffiezetapparaat:

duurzame koffie

De'Longhi Magnifica S ECAM 20.110.B - Espressomachine - Zwart

Geniet van een heerlijk vers kopje koffie naar eigen wens met de De’Longhi Magnifica S ECAM 20.110.B Espressomachine. Met het De’Longhi koffiezetapparaat met bonen zet je espresso en gewone koffie met 1 druk op de knop en stel je jouw gewenste temperatuur in.

duurzame koffie

Nespresso Magimix Inissia M105 - Koffiecupmachine - Zwart

De Nespresso Inissia is een ultra-compacte koffiemachine. De machine is eenvoudig in gebruik en onderhoud zodat je elke keer weer een heerlijk kopje koffie kunt bereiden. Met slechts één druk op de knop bereid je in 25 seconden jouw favoriete lungo of espresso.

Kies bewust!

Om koffie te produceren is een tropisch klimaat van groot belang. Maar door de opwarming van de aarde worden gebieden steeds droger waardoor er minder vocht zit in de bodem. Dit resulteert niet alleen in hogere prijzen van koffie maar koffieboeren en werkers krijgen het ook steeds zwaarder. Wat kunt u als consument hieraan doen? Kies bewust en ga voor duurzame koffie met een keurmerk! Bekijk hier een overzicht van keurmerken wat gemaakt is door Milieu Centraal. Daarnaast geeft Rank a Brand weer hoe de koffiemerken worden beoordeeld op duurzaamheid.

Top
Follow by Email
Facebook
Facebook
Instagram