Koffiebonen Proefpakket

Koffiebonen Proefpakket

Bij ExploreCoffee hebben wij een breed scala aan boxen met koffie voor verschillende soorten mensen. Zo hebben wij boxen speciaal afgestemd op bepaalde levensstijlen. Ben jij bijvoorbeeld iemand die houdt van sterke koffie, dan hebben wij speciaal voor jou een box met daarin verscheidene soorten sterke koffie.

Beginnende Koffiedrinkers

Koffiebonen testpakket maar voor de beginnende koffiedrinker hebben wij speciaal het ExploreCoffee koffiebonen proefpakket samengesteld. Dit is een pakket en/of box met verschillend soorten koffie. Zo hebben wij een aantal van ons meest verfijnde koffiebonen speciaal geselecteerd voor deze box. Op deze manier proberen wij je kennis te laten maken met de vele soorten koffie die er beschikbaar zijn. Voor de beginnende koffiedrinker snappen wij dat het moeilijk kiezen is tussen alle soorten koffie die er staan; welke moet je nemen? Met het testpakket van Explorecoffee is dit verleden tijd!

Koffie proefpakket

Het koffiebonen proefpakket van explore coffee

Met zorg samengesteld

Graag helpen wij van ExploreCoffee jou om de juiste keuze te kunnen maken. Daarom hebben wij dit koffiebonen Proefpakket samengesteld. Zoals aangegeven zitten hier een aantal koffie soorten in. Zo zitten er dark roast koffiebonen in voor een sterkere en intensere smaak. Mocht je nou rustig willen beginnen met een mildere variant. Dit kan, er zitten namelijk ook een aantal mildere soorten koffie in. Deze koffie is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een lekkere Caffé latte.

Toch liever een gespecialiseerd koffiepakket dat past bij uw persoonlijkheid? Doe dan hier de persoonlijkheidstest!

Meer dan Koffie

Meer dan alleen koffie. Met ons Koffiebonen Proefpakket zijn we er nog niet met bonen alleen als gaat om de inhoud van het pakket. Zo hebben wij speciaal voor jou nog het een en ander aan accessoires toegevoegd. Zo zitten er espresso kopjes in, want hoe kun je nou optimaal genieten van een espresso zonder de daarbij horende espresso kopjes? Ook zitten er leuke koffiemokken in die uiteraard onmisbaar zijn in een Koffiebonen Proefpakket.

Zo net hadden wij het over een Caffé Latte, hiervoor zijn een aantal ingrediënten onmisbaar. Daarom hebben wij het pakket verrijkt met karamel siroop en melk.

Benieuwd? Bestel vandaag voor 12:00 uur het Koffiebonen Proefbox, dan kun je vanavond al genieten van je lekker kop koffie.

Wat kan ik verwachten in mijn proefpakket?

Het testpakket van Explore Coffee bevat vele topkwaliteit koffiebonen uit diverse windstreken. Benieuwd naar de producten die wij hierin aanbieden? Bekijk hier een greep uit de diverse producten die we aanbieden. 

Follow by Email
Facebook
Facebook
Instagram