Koffiebonen Proefpakket

Koffiebonen Proefpakket

Bij ExploreCoffee hebben wij een breed scala aan koffiebonen boxen voor verschillende soorten mensen. Daarnaast hebben wij onze koffiebonen proefpakketten speciaal afgestemd op bepaalde levensstijlen. Dus ben jij bijvoorbeeld iemand die houdt van sterke koffie, dan hebben wij speciaal voor jou een koffiebonen pakket met daarin verscheidene soorten sterke koffie.

Beginnende Koffiedrinkers

Koffiebonen proefpakket

CC0: https://pixabay.com/nl/koffie-computer-het-werk-werk-3047385/

Voor de beginnende koffiedrinkers hebben wij speciaal het ExploreCoffee koffiebonen proefpakket samengesteld. Ook bevat deze koffie box verschillende soorten koffie. Zo hebben wij een aantal van ons meest verfijnde koffiebonen speciaal geselecteerd voor dit pakket. Hierdoor proberen wij u kennis te laten maken met de vele soorten koffie die er beschikbaar zijn. Wij snappen dat het moeilijk kan zijn om tussen alle soorten koffie een keuze te maken. Daarom is dat met het koffiebonen proefpakket verleden tijd!

Met zorg samengesteld

Wij van ExploreCoffee helpen u graag om de juiste keuze te kunnen maken. Daarom hebben wij dit koffiebonen Proefpakket samengesteld. Daarnaast hebben wij al aangegeven dat er meerder soorten koffie in de box zitten. Zo zitten er dark roast koffiebonen in voor een sterkere en intensere smaak. Ook kun je wat rustiger beginnen met een mildere variant. Er zitten bijvoorbeeld wat mildere soorten koffie in. Deze koffie is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor een lekkere Caffé latte.

Wilt u toch liever een gespecialiseerde koffie box wat past bij uw persoonlijkheid? Doe dan hier de persoonlijkheidstest!

Meer dan Koffie

In ons koffiebonen pakket zit veel meer dan alleen maar koffiebonen. Daarom hebben wij speciaal voor jou nog het een en ander aan accessoires toegevoegd. Zo zitten er bijvoorbeeld espresso kopjes in, want hoe kun je nou optimaal genieten van een espresso zonder de daarbij horende espresso kopjes? Ook zitten er leuke koffiemokken in die uiteraard onmisbaar zijn in een Koffiebonen Proefpakket.

Eerder hadden wij het over een Caffé Latte, hiervoor zijn een aantal ingrediënten onmisbaar. Daarom hebben wij het pakket verrijkt met karamel siroop en melk.

Benieuwd? Bestel vandaag voor 12:00 uur een Koffiebonen box, dan kun je vanavond al genieten van een lekkere kop koffie.

Wat kan ik verwachten in mijn proefpakket

Het testpakket van Explore Coffee bevat vele topkwaliteit koffiebonen uit diverse windstreken. Benieuwd naar de producten die wij hierin aanbieden? Bekijk hier een greep uit de diverse producten die we aanbieden. De pakketten bestaan uit bekende merken zoals DE (Douwe Egberts, DE Lór en Senseo), Nestle (Nespresso en Dolce Gusto) en Illy.

Top
Follow by Email
Facebook
Facebook
Instagram