over ons

Ben jij opzoek naar een leuk koffie cadeau pakket voor een échte koffie liefhebber of voor jezelf? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij gunnen jou natuurlijk deze gift box ook helemaal zelf, het is maar wat je belangrijk vindt!

Maak eerst de moeilijke keuze of je opzoek bent naar een koffie cadeau pakket voor jezelf of voor iemand anders. Klik vervolgens de juiste eigenschappen aan die passen bij jou of de persoon in kwestie. Na het volgen van deze stappen kun je een keuze maken uit ons ruime assortiment. 

Keuze gemaakt? Denk aan het weer!

Check vooral even snel het weer voordat je deze koffie box samen gaat stellen, je wilt immers niet voor verassingen komen te staan.  Zo kun je het assortiment makkelijk aanpassen aan de veranderende weersomstandigheden in ons kikkerlandje.

Are you done?

Klik dan op ‘Bestellen!’ Hierna kies je een leuke verpakking van deze gift box en als je het nou echt persoonlijk wilt maken, doe er dan een leuk cadeaukaartje bij met een mooie quote  bijvoorbeeld. Zo kom je er niet zo inspiratieloos vanaf.

Verstuur!

Heb je alles afgerond? Ben je helemaal klaar met je cadeaubox van ExploreCoffee? Klik dan op bestelling afronden en we zorgen ervoor dat deze gift box vol met koffie bij het juiste opgegeven adres aankomt.

Bereid je maar vast voor, want met onze koffie cadeau pakketten word de middag, de ochtend of de avond een heerlijk moment om bij weg te dromen. Laat ons weten wanneer en hoe laat en wij zorgen voor je dat het in orde komt.

Top
Follow by Email
Facebook
Facebook
Instagram